Steun mensen op de vlucht

Elke dag ontvluchten mensen hun land voor oorlog en geweld. Eenmaal hier moeten ze hun leven van de grond af opnieuw opbouwen. Gelukkig zijn er ook elke dag mensen die in actie schieten en een helpende hand toesteken. Ze zoeken mee naar onderdak, maken hen wegwijs en staan hen met raad en daad bij voor grote en kleine zaken. Duizenden mensen op de vlucht rekenen op de hulp van vrijwilligers. En die vraag naar hulp blijft toenemen door oorlogen en de opvangcrisis.

Vluchtelingenwerk lanceert daarom voor het tweede jaar op rij de campagne Samen Gastvrij. Want vrijwilligers zijn onmisbaar en verdienen extra ondersteuning. Wees mee solidair en steun.

Doneer nu


           Het verhaal van Feven                                          Het verhaal van Kateryna

Samen Gastvrij
Vluchtelingenwerk Vlaanderen gelooft sterk in de kracht van vrijwilligers. Maar om hulp te kunnen blijven bieden, hebben vrijwilligersorganisaties dringend meer middelen nodig. Met onze campagne 'Samen Gastvrij' hopen wij voldoende middelen in te zamelen om de vele mensen te ondersteunen die elke dag opnieuw zo'n belangrijk werk verrichten.

Met Samen Gastvrij kunnen we een brede waaier aan projecten steunen. Van vrijwilligers die jongeren helpen met hun huiswerk, fijne vakanties of uitstappen voorzien, koken voor mensen die op straat moeten slapen omdat er niet voldoende opvangplaatsen zijn, lessen Nederlands aanbieden, Sinterklaasfeesten organiseren… en dit over heel Vlaanderen.

Doneer nu

In samenwerking met Cera.

Lees meer Lees minder
van totaal € 100.000 (66%)
Bekijk alle
€ 70

Vluchtelingenwerk Vlaanderen

14-02-2024 | 12:22 Giften voor Samen Gastvrij op onze rekening (februari)